MeWe – SoMe med fokus på privatliv

MeWe er et alternativ til Facebook, Twitter og andre SoMe, som har fokus på at beskytte brugernes privatliv. Det betyder blandt andet at brugerne skal betale for en Side på MeWe og ligeledes for ekstra plads udover de 8 GB. Det er konsekvensen af en en anden forretningsmodel end fx Facebooks.

I MeWe kan du blandt andet oprette lukkede grupper med og uden gruppechat, hvor du kan vælge om medlemmerne kan tilføje nye medlemmer. Ved brug af stram bruger administration kan du således skabe et trygt fællesskab online for dig og dine nærmeste.

Tip til din profil: Fjern disse tre flueben på din profil. Mød dit netværk offline, så alle i netværket kan blive tilføjet til gruppen.

Tip til grupper: Vælg privat gruppe og Bidragsyder. Klik dernæst på tilpasse ud for Bidragsyder og fjern flueben ved Invitér andre.

Du finde min profil her mewe.com/i/tbhdk. Og Raven Security public gruppe finder du her mewe.com/join/ravensecuritypublic.