Fjernsupport over internettet

Hvis det i forbindelse med en opgave eller rådgivning ikke er muligt at mødes fysiske, så benytter Raven Security fjernsupport ved hjælp af AeroAdmin. For at Raven Security kan overtage din computer midlertidig skal du hver eneste gang godkende en anmodning om at modtage fjernsupport. På denne måde er du sikret at du har 100 % kontrol over om din computer bliver overtaget midlertidig. Og du kan til enhver tid afbryde den igangværende fjernsupport.

Guide til hvordan du modtager fjernsupport fra Raven Security ved hjælp af AeroAdmin:

1. Åben hjemmesiden aeroadmin.com din browser.

2. Klik på den orange knap med teksten “DOWNLOAD AEROADMIN”.

3. Gennemfør download af AeroAdmin. Det går forholdsvis hurtigt da AeroAdmin kun fylder nogle få mega byte.

4. Åben Stifinder og naviger til mappen “Overførsler” (systemsprog: dansk) / “Downloads” (systemsprog: engelsk).

5. Dobbeltklik på AeroAdmin, klik på “Ja” til at køre programmet og det starter op.

6. Oplys “Your ID” og “PIN” til fjernsupporten fra Raven Security. Dit bruger ID er det samme fra gang til gang du modtager fjernsupport (det er bundet til din computer og er unikt). Din pin kode derimod ændres hver gang.

← Venstre side af AeroAdmin dialog vindue benyttes til at modtage fjernsupport, mens højre side benytte til at selv yde fjernsupport til en andens computer →

7. Afvent at fjernsupporter anmoder om at forbinder sin AeroAdmin / computer til din AeroAdmin / computer.

8. Tjek om der står “Admin ID/IP 355009912 (DESKTOP-4UQ4H1P) is connecting to your computer!” øverst i dialogboksen.

9. Til og fra vælg “View screen”, “Mouse and keyboard control”, “Clipboard syncronization” og “Access to files on this PC”.

10. Sæt flueben ved “I confirm I know this technician and trust them. Don’t give access to unknow callers!”.

11. Klik på “Accept”.

12. Fjernsupporteren vil minimere “Connected admin” nederst til højre, men du kan til enhver tid klikke på den røde kugle samme sted og klikke på “Stop”, hvis du ønsker at afbryde fjernsupporten.

13. Når den røde kugle nederst til højre forsvinder, så er fjernsupporten afsluttet – eller er blevet afbrudt.